Новини
08.10.2013

Три златни медала от Международен Технически Панаир В Пловдив

Фирма ФИЛКАБ АД бе отличена с три златни медала на проведения от 30.09.2013 до 05.10.2013 г. в Пловдив Международен технически панаир, като за поредна година дружеството получи високо признание за своята дейност.

Златен медал бе връчен за иновативния продукт на Schneider Electric - контактен излаз Merten с Quick Flex технология. Продуктът е с възможност за надграждане, с три допълнителни функции:
Катоден отводител за защита от пренапрежение
LED индикация за ориентация в тъмното
LED индикация за напрежение.

Златен медал за устройството за интелигентен стрингов мониторинг SUP, производство на Noark Electrics, предназначено за фотоволтаични паркове.
Добавя мониторингови и комуникационни (ModBus-RTU) функции към фотоволтаичните стрингови табла и кутии.
Комуникира с 4 до 20 стринга и измерва следните параметри: ток, напрежение, състояние на модул за защита от пренапрежение и предпазител, има и функции за известяване при различни критични ситуации.
Притежава и възможност за алармиране при пренапрежение, ниско напрежение, обратен ток.
Статусът на устройството може да се проследява от LED екран.

Златен медал за сухите кондензаторни батерии AlpiVar2 с патентован дизайн, производство на заводи на групата Legrand SNC и Alpes Technologies France.
Предназначени за компенсация на cosФ, без импрегнация, без изолационно масло или газ.
Разработени са за приложение в енергетиката, в производствени предприятия и търговски сгради, като при индустриални условия с агресивна среда се препоръчва изпозването на Комплексни кондензаторни уредби, базирани на AlpiVar2.

Последни новини

Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за поверителност и употреба на „бисквитки“. Научи повече тук