Новини
18.06.2013

Нова услуга на ФИЛКАБ АД за дистанционен мониторинг, известяване, абонаментна периодична и аварийна поддръжка на фотоволтаични електроинсталации

Дейностите по мониторинг и обслужване целят да сведат до минимум непланираните прекъсвания, да осигурят висока производителност и бързо възвръщане на инвестицията. Извършването на редовен анализ на реализираното производство спрямо актуалните метеорологични данни за територията на обекта позволяват навременното откриване на проблеми в системата. Редовната профилактика на съоръженията осигурява дълъг експлоатационен живот на компонентите и намалява разходите за извънгаранционна поддръжка на оборудването.

Своевременната реакция при настъпване на авария също е от съществено значение за постигане на висок среден добив. Практиката показва, че при липсата на отдалечен мониторинг, аварии довели до отпадане на част или дори цялата инсталирана мощност, могат да останат неоткрити в продължение на седмици, носейки огромни загуби на инвеститора.

С новия си пакет от услуги за дистанционен мониторинг, известяване, абонаментна периодична и аварийна поддръжка на фотоволтаични електроинсталации, ФИЛКАБ АД гарантира висока степен на непрекъсната работа и висок специфичен добив.
Дистанционен мониторинг и известяване;
Поддръжка на соларни инвертори и инверторни станции;
Поддръжка, почистване и термография на PV модули;
Поддръжка и профилактика на апаратура и електро оборудване средно и ниско напрежение;
Поддръжка на терена и тревни площи.

Последни новини

Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за поверителност и употреба на „бисквитки“. Научи повече тук