Новини
21.03.2018

Бизнес форум в Ниш, Сърбия

На 19-ти март в гр. Ниш, Сърбия се проведе бизнес форум, организиран от Стопанската камара на Сърбия съвместно с Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия на Република България. Форумът бе открит от вицепремиера на България Томислав Дончев и вицепремиера на Сърбия и министър на строителството, транспорта и инфраструктурата на Сърбия Зорана Михайлович.
FILKAB-MIG DOO, част от групата на ФИЛКАБ, беше сред стоте компании от Сърбия и България, които имаха възможност да проведат директни срещи помежду си. Една от средносрочните цели на компанията е да разшири своето присъствие в страните от Балканския полуостров.
Дружеството е създадено с цел разширяване на дейността в региона като реализира доставки на големи проекти в областта на енергетиката, строителството, комуникациите и съобщенията. Компанията предлага предимно комплексни доставки на продукти от водещи европейски и световни производители на кабели, проводници, кабелна арматура и аксесоари, инструменти, електроапарати и средства за автоматицация, трансформатори и апаратура средно напрежение, осветление, електроматериали, и оборудване за фотоволтаични проекти.

Последни новини

Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за поверителност и употреба на „бисквитки“. Научи повече тук