Новини
09.07.2020

FILKAB Teleport – Новата услуга за Бизнес клиенти

За да улесним работата на своите бизнес клиенти, внедрихме нова услуга – FILKAB Teleport. С тази услуга нашите клиенти могат да поръчат измежду 12 000 артикула, които ФИЛКАБ поддържа в централния си склад, и да ги получат в търговските бази на компанията в 10:00 на следващия работен ден.

В рамките на 20 астрономически часа, от които само 5 са обичайни работни часове, клиентите ни получават достъп до големите ни складови наличности в централния склад на ФИЛКАБ в Пловдив. Поръчките за следващата сутрин се приемат до 14:00 на място, по телефон, или и-мейл. Поръчки, приети след 14:00 часа, се обработват на следващия работен ден.

С FILKAB Teleport клиентите ни могат да поръчат и да получат кабели и проводници с разнообразни сечения; кабелна арматура и инструменти; електроинсталационни материали; ел. апаратура и средства за автоматизация; осветителни тела и лампи; ключове и контакти и много други. Услугата FILKAB Teleport не се отнася за обемисти стоки – гофрирани тръби, кабелни канали, кабелни скари, кабели на барабани над 6-ти ръст, заземителни колове и други. 
Адресите, телефоните и и-мейл адресите на базите ни в София, Бургас, Варна, Сливен, Велико Търново и Русе можете да намерите на  https://b2b.filkab.com/bg/Social/Contact 

Последни новини

Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за поверителност и употреба на „бисквитки“. Научи повече тук