Новини
09.02.2023

Европейския съюз казва преминаваме към LED. С помоща на Philips - ние казваме да го направим.

Готови ли сте за забраната на луминесцентните лампи – до първия етап остават 15 дни.


Всички в ЕС са убедени в многобройните ползи от преминаването към по-щадящо околната среда, енергийноефективно LED осветление. С прилагането на Регламента за екодизайн (SLR) от септември 2021 година и с измененията в Директивата за намаляване на опасните вещества (RоHS) от началото на 2022 година, страните от ЕС се договориха поетапно да премахнат множество конвенционални източници на светлина, като CFL (компактни луминесцентни лампи), които вече няма да могат да се пускат на пазара в Европейския съюз от 24 февруари и тръбни луминесцентни лампи (T5/T8), с предстояща забрана съответно 24 август 2023 година.
Преминаването към LED e лесно.
Доказаните професионалисти в осветлението от Philips направиха така, че ние от ФИЛКАБ да осигурим на клиентите си надеждни, лесни за инсталиране и изключително качествени LED лампи и осветителни тела, правейки прехода към LED възможно най-лесен.

ОТГОВОРЪТ НА ЗАБРАНАТА НА КОМПАКТНИТЕ ЛУМИНЕСЦЕНТНИ ЛАМПИ Е CorePro PL LED ЛАМПИТЕ НА PHILIPS. 

Сменете вашите компактни луминесцентни лампи с енергийно ефективна алтернатива и се възползвайте от всички предимства, които предлага.
Защо да преминете към гамата CorePro PL LED лампи на Philips сега?
Пестите пари
Philips CorePro PL LED е енергийно ефективен заместител на компактните луминесцентни лампи (CFL). Колкото по-бързо направите замяната, толкова по-бързо ще започнете да пестите енергия и пари.
Енергийна ефективност
Със своите до 140lm/W гамата CorePro PL LED лампи на Philips предлага до 67% по-енергийно ефективен продукт в сравнение с конвенционалните компактни луминесцентни лампи.
Дълъг живот и голямо разнообразие на гамата
Новата и разширена гама от CorePro PL LED лампи на Philips е подходяща за различни приложения и бюджети. Благодарение на своя здрав, устойчив на счупване корпус, лампите са с удължен живот –  от очакваните 10 000 часа за конвенционалните луминесцентни лампи до 30 000 часа. Това ги прави три пъти по-привлекателни по отношение на рутинната поддръжка и планирани разходи за подмяна. В допълнение LED лампите CorePro PL са проектирани така че, да гарантират изплащане в период по-малък от 2 години.
Бърза и лесна смяна, и решение за всяко осветително тяло
За да е преминаването към LED възможно най-лесно, CorePro PL LED лампите са проектирани за директна замяна едно към едно с вече инсталираното конвенционално осветление. Те са лесни за монтаж и не изискват строителни или модификационни работи и свързаните с тях разходи. Това е постигнато благодарение на това че, имат формата и размерите на конвенционалните CFL лампи. Предназначени са да пасват добре в съществуващите тела. Гамата включва 2-пинови и 4-пинови лампи, при това 2-пиновите лампи са съвместими с всички електромагнитни баласти.
Високо качество на светлината
CorePro PL LED лампите на Philips дават възможност да се насладите на истински и живи цветове със своя  висок индекс на цветопредаване (CRI). Предлагат избор на цветна температура от 3000K и 4000K за всички продукти, и допълнителни 6500K налични за CorePro PLL LED лампите. Всичко това без дразнещите очите трептене и отблясъци.
Получавате светлина там, където имате най-голяма нужда от нея
В допълнение към всички предимства, функцията за въртяща се основа, на CorePro PL LED лампите на Philips, улеснява насочването на светлината. Конструкцията на лампите позволява те да се завъртят от -45° до +90°, осигурявайки максимална съвместимост с дизайна на всяко осветително тяло. Така може да оптимизирате разпределението на светлината и да я използвате за най-добър ефект там, където имате най-голяма жужда.

МОЖЕТЕ ДА СЕ НАСЛАДИТЕ НА ВСИЧКО ТОВА СЕГА!

Вижде част от гамата CorePro PL LED лампи на Philips тук:

Или ни попитайте на lighting@filkab.com

Последни новини

Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за поверителност и употреба на „бисквитки“. Научи повече тук