Новини
05.03.2024

Нова гама станции за бързо зареждане – EVlink Pro DC

Шнайдер Електрик пусна в продажба новa гама станции за бързо зареждане на електромобили - Evlink Pro DC. Продуктите са приложими за административни и търговски сгради, хотели, болници, депа и много други, и вече са отворени за поръчки.


Зарядните станции за електромобили EVlink Pro DC (над 120 kW), са решение за бързо зареждане на електрически автомобили. Те са ново поколение станции, които позволяват устойчиво интелигентно зареждане в сградите на бъдещето и автопарковете. EVlink Pro DC са проектирани така, че да увеличават максимално енергийната ефективност и времето за работа, като осигуряват безпроблемно потребителско изживяване, както за водачите на електрически автомобили, така и за инсталаторите.

Открийте ползите от EVlink Pro DC

Удобство за потребителя
Лесен и интуитивен монтаж. Лесни за използване, управление и поддръжка. Включително кабелни водачи, удостоверяване на превозните средства и софтуер, който поддържа няколко езика.
Гъвкавост
Мащабируем, оперативно съвместим модулен дизайн. С динамично разпределение на мощността между няколко конектора за автомобили. Възможност за персонализиране на визията.
По-добро свързване
Вграден модем, ethernet и Wi-Fi свързаност. Дистанционен мониторинг за смарт зареждане.
Надеждност
EVlink Pro DC  са наистина надеждни! Всички продукти от гамата са тествани и сертифицирани, и отговарят на най-строгите стандарти (ISO, IEC 61851-1 Ed3, IEC 61851-23 и др.). Работят при температура до 50°C без ограничение.
По-добра безопасност
Защитата, включително SPD, е вградена директно в зарядната станция вместо в разпределителното табло. Наличен е бутон за аварийно спиране.
Възможност за сервизно обслужване
Функционалности на място - от пускане в експлоатация и превантивна поддръжка до сервизно обслужване. Дистанционна поддръжка за оптимизиране на експлоатационното време.


Характеристики

Възможност за надграждане 
EVlink Pro DC 180kW съществува във версии 120 kW, 150kW и 180kW. Версиите 120 kW и 150kW могат да бъдат надградени до 180 kW.
Енергиен мениджмънт
Благодарение на интеграцията с решението EVCE на Schneider Electric, EVlink Pro DC 180kW предлага функция за управление на разходите за енергия и изключване.
Безопасни и устойчиви
EVlink Pro DC 180kW е с клас защита IP55 и IK10 и може да осигурява пълно захранване на превозни средства при температура до 50°C. Зарядните станции са снабдени и със сензори за удар и проникване на вода.
Гъвкавост
EVlink Pro DC 180kW разпределя динамично мощността между всеки EV конектор в отговор на заявка от превозното средство. Например той може да доставя 30kW на едно превозно средство и 150kW на второ.
Точност
EVlink Pro DC 180kW включва измервателен уред за постоянен ток от клас 1 с прецизност 1% по цялата скала.
Лесни за използване
EVlink Pro DC 180 kW е достъпен за хора с увреждания и осигурява система кабелни водачи, за да се улесни манипулирането с кабела за зареждане. Информацията на 10,4-инчовия екран, е достъпна на няколко езика и в различни валути. 

Evlink Pro DC се предлага във варианти:
• 120kW, 150kW и 180kW
• Дължината на кабела е 3,6 или 7,5 метра.


За цени и подробна техническа информация можете да се обърнете към вашия търговец във ФИЛКАБ АД или на trade@filkab.com

Последни новини

Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за поверителност и употреба на „бисквитки“. Научи повече тук