Новини
10.07.2023

Новата SEDNA – още възможности за домове и търговски сгради

Новата Sedna от Schneider Electric е гама ключове и контакти, която беше представена това лято на пазара. Продуктите имат отличителен силует и добавят интересeн щрих във всеки интериор. Серията съчетава добре познатите класически цветове – бял, крема, алуминий и антрацит и внася нов стил с подгамата Elements, който добавя усещане за естествени материали. Финишите ѝ оставят чувството за дърво, камък, стъкло или метал, което дава възможност за изграждане на индивидуални комбинации, подходящи за всеки интериор.

Разнообразието от цветове включва 7 цвята за механизмите и 13 цвята за декоративните рамки. Богатството от функции наброява над 70 различни възможности: функции за комфорт, свързаност, осветление и енергийна ефективност. Освен най-популярните ключове и контакти, специално внимание заслужават димерът, подходящ и за LED осветление, детекторите за движение, които помагат за спестявания, както и контактите с вградена детска защита и USB портове с аксесоари.

Рамките са от единични до петорни за хоризонтален и вертикален монтаж, като са разпределени в двете подгами Design и Elements. Sedna Design залага на класическите цветове, a Sedna Elements носи усещането за естествени материали и могат да бъдат намерени във всички магазини от веригата ни или поръчани онлайн.

Последни новини

Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за поверителност и употреба на „бисквитки“. Научи повече тук