Новини
28.02.2022

Инженеринг ЕАД с нов лиценз за асемблиране на взривозащитени табла и кутии

Радваме се да споделим с вас, че от 3 февруари 2022 Инженеринг ЕАД притежава лиценза за асемблиране на взривозащитени табла и кутии от италианската компания TECHNOR ITALSMEA S.p.A.

TECHNOR ITALSMEA S.p.A. е част от MARECHAL Electric Group от 2013 г.. Компанията е ЛИДЕР на пазара на взривобезопасно оборудване, притежаваща ATEX / IECEx сертификати, която предоставя ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ и НАДЕЖДНИ решения за защита на хората и околната среда и ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ за задоволяване на всяко клиентско изискване.
С 50-годишен опит зад гърба си, TECHNOR ITALSMEA S.p.A. е събрала задълбочена компетентност за специални инженерни решения и е изградила репутация на добър партньор, залагащ на изключителното качество на продукта. Всички продукти са проектирани, произведени и тествани във Франция и Италия. 
За компанията в цифри:
  • 500 служители - 30% от които са посветени на продажбите и поддръжката.
  • 9 производствени локации – 3 във Франция, Германия, Италия, Сингапур, Южна Африка, Австралия и САЩ.
  • 20+ държави, в които ежедневно се търгува, благодарение на мрежа от дъщерни дружества и изключителни бизнес партньори по целия свят.
  • 100 милиона евро консолидиран оборот и 5 милиона евро инвестиции в научноизследователска и развойна дейност.
  • 70 продуктови линии с общо 29 000 референции

TECHNOR ITALSMEA S.p.A. предлага широка гама от продукти, отговарящи на стандартите ATEX и/или IECEx. Всички продукти са съвместими и с европейски, и с международни стандарти. Благодарение на своя сертифициран експертен опит и компетентност, компанията е в състояние да предостави надеждни решения за следните пазари:
  • Нефтена и газова промишленост - TECHNOR ITALSMEA S.p.A. притежава солидна репутация в тази област, в допълнение към пъления набор от надеждни и доказани решения за най-опасните зони. 
  • Компанията е незаменим партньор за надеждни решения в: Химическата, Фармацевтичната и Хранително-вкусовата промишленост.
Ние от групата компании ФИЛКАБ сме изключително горди от гласуваното доверие на Инженеринг ЕАД. Лицензът за производство, който получихме добавя още една специализация към нашето портфолио и ни дава нови възможности да бъдем още по-полезни на своите клиенти и партньори.

Последни новини

Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за поверителност и употреба на „бисквитки“. Научи повече тук