Новини
20.02.2018

Schneider Electric надгражда програмата си за лоялни клиенти до мрежа за професионалисти

В началото на 2018 г., Schneider Electric, лидер в дигиталната трансформация на енергийния мениджмънт, стартира обновената си платформа, насочена към своите лоялни клиенти. Програмата, която досега се казваше „Контакт +“, носи новото име mySchneider Награди. Тя вече дава много повече награди на участниците, но и предоставя възможност за достъп до инструменти и информация, улесняващи ежедневната им работа. 

От стартирането й през 2016 г., най-активните участници в програмата размениха милиони натрупани точки за стотици подаръци - от работно облекло или APC батерия, до таблет iPad, инструменти и още много други атрактивни награди. През 2018 г. Schneider Electric добавя нови функционалности и възможности. Освен това, mySchneider Награди предоставя все повече бизнес възможности чрез новини за актуалните промоции и продуктова информация. Всички ползи и награди вижте в брошурата !

В програмата mySchneider Награди могат да участват фирми, които влагат продуктите на Schneider Electric в електрически инсталации на трети лица, както и крайни клиенти. Основната група са електроинсталатори, но също така и производители на табла и машини, системени интегратори и търговски фирми, които отговарят на условието да са микропредприятие. За да се включат, специалистите трябва да се регистрират на новия адрес на програмата www.schneider-electric.bg/nagradi. Точки, с които може да се спечели награда, се натрупват при всяка покупка на продукт на Schneider Electric, закупен от дистрибутор-партньор в програмата.

За Schneider Electric

Schneider Electric е лидер в дигиталната трансформация на енергийния мениджмънт и автоматизацията в домовете, сградите, центрове за данни, инфраструктурата и индустрията. С присъствие в над 100 държави, Schneider Electric е неоспорим лидер в енергийния мениджмънт – средно и ниско напрежение, енергийната сигурност и автоматизационните системи. Вярваме, че хората и партньорите ни правят Schneider Electric успешна компания и че стремежът ни към иновации, разнообразие и устойчивост гарантира, че електроенергията е достъпна (Life Is On) навсякъде, за всеки и по всяко време. www.schneider-electric.bg


Последни новини

Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за поверителност и употреба на „бисквитки“. Научи повече тук