Новини
01.07.2019

Нови технологии в действие

В Деня на Schneider Electric, който се проведе във Филкаб на 25.06.2019, експерти на производителя демонстрираха ATV Process Multi Pump и приложението EcoStruxure AOA – Augmented Operator Adviser в действие. Специалисти по индустриална автоматизация и индустриална  поддръжка имаха възможност да управляват честотните регулатори ATV Process Multi Pump. Демонстрационната техника даде възможност за симулация на реални процеси и проблеми, които посетителите на семинара отстраняваха в реално време.

Участниците в презентацията можаха лично да се уверят и в ползите от  добавената/аугментираната реалност в сферата на индустриалната поддръжка. В реално време те наблюдаваха параметрите на работещите помпи и да получаха информация за процедури по поддръжката им. 

От Schneider Electric разказаха, че EcoStruxure AOA – Augmented Operator Adviser е вече въведена в експлоатация в производствените мощности на компанията в България. Въпреки първоначалната резервираност на персонала по поддръжка на машините, новата система много скоро е била оценена високо от своите критици. Сега EcoStruxure AOA – Augmented Operator Adviser спестява огромна част от времето за диагностика на машините и скъсява значително времето, в което машините не работят. По този начин се повишава възвращаемостта на вложените в машини средства, а персоналът се справя по-лесно и бързо с предизвикателствата по поддръжката на сложните машини и апаратура.

Последни новини

Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за поверителност и употреба на „бисквитки“. Научи повече тук