Новини
30.08.2011

Демонстрационно автошоу на Siemens - Industrial Controls on Tour

Уважаеми Дами и Господа,
Най-любезно Ви каним на „АвтоШоу-Тур" с демонстрационния камион на SIEMENS - "Industrial controls on tour" от Германия! Предлагаме Ви прекрасна възможност да се запознаете с широкия спектър индустриални продукти в областта на Индустриалната комутационна апаратура, основна част от трите водещи концепции за автоматизация, електро-разпределение, надеждност и сигурност - Totally Integrated Automation (TIA), Totally Integrated Power (TIP) и Safety Integrated.

Ще Ви бъдат демонстрирани последните иновационни и подобрени решения на SIEMENS от сериите SIRIUS Innovations, SENTRON и SIVACON. Представени ще бъдат освен това продукти и решения за автоматизация и задвижвания от гамите SIMATIC и SINAMICS,  намиращи приложение в технологичните процеси на всяко едно производство.

Шоуто ще се проведе на 13.09.2011 г. (вторник) от 10:00 - 14:00ч. в двора на Филкаб АД, гр. Пловдив, ул. Коматевско шосе 92.

Последни новини

Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за поверителност и употреба на „бисквитки“. Научи повече тук