Новини
20.11.2023

Easy9 EU – лесен мотаж и надеждност

Шнайдер Електрик разширява гамата си апартаментни разпределителни табла с ново поколение табла Easy 9 EU. 

Основен фокус в продуктите е сложен на клиентската удовлетвореност – лесен монтаж и ергономичен дизайн, както и висока надеждност и здравина. Тъй като от ключово значение за потребителя са безопасността и ефективната бърза работа, таблата са създадени така, че да отговарят на навиците на електроинсталаторите. Предвидени са във вариант за вграден и открит монтаж, с клемореди за нула и земя и степени на защита IP40 и IK07. Подходящи са за еднофамилни жилища, малки офиси и магазини, хотелски стаи, многофамилни жилищни сгради. 

Easy 9 EU предлагат пространство от 8 до 36 модула и приятен класически дизайн в два варианта – с бяла или опушена врата. Самият дизайн на вратата е изцяло плосък има възможност за отваряне на 180 градуса. Допълнително предимство са екологичните ѝ характеристики -  дъното и шасито са произведени от рециклирана пластмаса, а опаковките са изработени от 70% рециклиран картон.

Последни новини

Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за поверителност и употреба на „бисквитки“. Научи повече тук