Новини
06.03.2023

Филкаб АД стартира програма „LEDЕffect“ за енергоефективни проекти в осветлението

Посоката е ясна!
Всички вървим към енергоефективно бъдеще!


С този слоган беше обявено началото на програма „LEDЕffect“ за енергоефективни проекти в осветлението, с който Филкаб АД се надява да привлече съмишленици, инвеститори, клиенти, експерти, ентусиасти в проектна платформа за реализиране на най-пълен спектър от идеи в областта на енергоефективното осветление. 

Вече няма човек, който да не е убеден в смисъла от спестяване на енергия, както от финансова, така и от екологична гледна точка. Не са за пренебрегване и доводите, свързани с устойчивостта на бизнеса и социалната ангажираност на енергийния преход. Толкова различни гледни точки и аргументи, а посоката е обща за всички нас!

Очакванията на Филкаб АД, като инициатор на програмата са: от една страна, инвеститорите и бъдещите клиенти да получат професионален отговор на собствените си идеи и намерения, а защо не – готови проектни решения; а от друга страна, проектанти, специалисти и доставчици да гарантират възможността за реалното сбъдване на тези идеи.

В програма „LEDЕffect“ ще вземат участие експерти от различни фирми в областта на проектирането, доставките и изпълнението на проекти за енергоефективно осветление, така платформата ще придобие следните комуникационни клъстери:
Намеренията раждат идеи
Ако вашите намерения са да съкратите разходите си за електроенергия, да повишите качеството на осветлението или да намалите въглеродния си отпечатък, тук е мястото, където можете да получите оригинални, конкретни и специфични идеи за пътя, по който да постигнете намеренията си.
Идеите търсят проекти
Имате страхотни идеи за енергийна ефективност в осветлението? Програмата „LEDЕffect“ разполага с утвърдени експерти в проектирането, с помощта на които ще получите обоснована финансова оценка на очаквания резултат от внедряването на вашите идеи, както и работни проекти, по които да се извърши тяхната реализация.
Проектите се превръщат в реалности
Основно преимущество на програмата, е, че като партньори са привлечени водещи производители и електромонтажни фирми с доказан опит при изпълнение на проекти в индустрията, улично и парково осветление и др.

Независимо, че така изброените комуникационни сегменти отразяват поредността на етапите, през които обичайно преминава даден проект до постигане на пълна реализация, всеки участник в програмата би могъл да се включи в един или няколко от клъстерите, в зависимост дали е налице енергоефективен проект, идея или намерение.

Последни новини

Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за поверителност и употреба на „бисквитки“. Научи повече тук